X4 – Fyra anledningar att utveckla dina kunskaper. Större möjligheter att tjäna bättre. Få en annan position. Söka ett nytt jobb. Behålla det du har.

Kompetenstester för effektivare rekrytering

Med hjälp av kompetenstester i ekonomi vill vi ge er en möjlighet att effektivisera och underlätta era rekryteringsprocesser. Xpectum har i 20 års tid har vi arbetat med tester inom ekonomi och språk. Ett viktigt verktyg som sparar tid och pengar samt ökar kvaliteten på rekryteringen.

Säkerställ kandidatens färdigheter

Tester är ett viktigt hjälpmedel i rekryteringsprocessen. På ett kostnadseffektivt och smidigt sätt kan man göra en bra bedömning av kandidatens färdigheter inom det aktuella kunskapsområdet. Resultatet utgör ett viktigt hjälpmedel i rekryteringsprocessen.

Syftet med kompetenstester är att säkerställa kandidatens färdigheter så det krävs att testet är relevant. Testets frågor och utformning ska mäta de färdigheter som krävs av yrkesrollen. Test och kravspecifikation ska matcha.

Våra kompetenstester gör en kunskapsvalidering utifrån en yrkesroll, t ex redovisningsekonom, redovisningsassistent eller löneadministratör.

Hur gör man?

Testförfarandet är väldigt enkelt. När ni fått tillgång till de tester ni vill använda, anmäler ni enkelt kandidaterna via vårt administrationsverktyg. När en kandidat är registrerad får han/hon ett mail med instruktioner och inloggningsuppgifter. När testet är genomfört rättas det automatiskt och den som registrerat kandidaten får direkt tillgång till resultatet.

Mäter de rätt?

Syftet med ett test är att mäta något för att kunna dra slutsatser av resultatet. Det är alltså viktigt att testet mäter rätt saker.

Våra tester utgår från en generell yrkesroll, t ex redovisningsekonom, där frågorna är ställda med utgångspunkt i vad som krävs av den yrkesrollen. Testerna är utformade efter de krav som marknaden ställer på respektive roll. Marknaden är i det här fallet redovisningsbyråer, ekonomiavdelningar, utbildningsinstitut, FAR mm. Vi har gjort djupintervjuer samt ”on the job performance” för att skaffa en tydlig bild.

Jag hoppas det här kan vara något för er. Läs vidare för mer information. Ni är alltid välkomna att höra av er med frågor och funderingar. Besök kompetenstester.se för detaljerade information.

Vi testar för yrkesrollerna:

– Redovisningsekonom

– Ekonomiassistent

– Löneadministratör

– Språk

Verkar det här är intressant och kan vara något för er så fyll i dina kontaktuppgifter. Du kanske vill pröva vår demo, få mer information eller vill att vi ringer upp.

Fyll i detta fält

Giltlig e-postadress krävs

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom kort.

Ditt meddelande kunde inte skickas. Ladda om sidan och försök igen.

Betalningsmodeller

KLIPPKORT ELLER STYCKE

För de som inte önskar årsabonnemang eller vill komplettera sitt abonnemang, finns möjligheten att köpa styckevis eller ett kort där man kan utnyttja valfria testområden. Kortet gäller under 12 månader. Alla priser exkl moms.
För egen anpassning och utveckling debiterar vi en utvecklingskostnad på 850 kr/tim exkl moms. Egen logotype ingår.

ABONNEMANG

Ni tecknar abonnemang hos xpectum och får under avtalsperioden fri tillgång till önskade tester och vårt administrationsprogram.
Allt är Internetbaserat och att aktivera en test tar max ett par minuter. Nedan har ni våra lösningar för abonnemang. Principen är enkel, ju fler tester desto mer kostnadseffektivt.
Inledande abonnemangsperiod är 12 månader, därefter löpande med en uppsägning på 3 månader. Fritt antal utnyttjade tester.

Öka din sanna potential med våra kompetenshöjande utbildningar.

Alla våra 26 kurser är utformade av experter och yrkesverksamma inom varje specialområde. Vi använder förenklade metoder och presentationer för att göra inlärningen lustfylld och effektiv. Du studerar alltid på dina egna villkor, när du har möjlighet och inom din egen tidsram. Alla våra kurser är på distans, tidsflexibla, med personlig support och flera är också certifieringsbara. Fler än 15.000 studenter har examinerat sig hos oss sedan 1996.