X4 – Fyra anledningar att utveckla dina kunskaper. Större möjligheter att tjäna bättre. Få en annan position. Söka ett nytt jobb. Behålla det du har.

Spaningar och nyheter från Xpectum.

Läs om vad som händer hos oss, reflektioner från omvärlden och nyheter i utbildningsbranschen.

Ny utbildning med certifiering – premiär i Januari 2023

Den riktar sig till dig som vill jobba som löneadministratör, den börjar från grunden så du behöver inga tidigare förkunskaper.

Distansutbildningen Certifierad löneadministration ger dig de kunskaper du behöver för att kunna arbeta som löneadministratör. Den ger dig förståelse för det arbete som ligger bakom beräkningen av de anställdas bruttolöner, ersättningar, avgifter, frånvaro, avvikelser, semesterdagar samt en rad andra faktorer som spelar in. Från att anställda medarbetare lämnar in tidrapport till utskickad lönespecifikation och att lönen betalas ut på rätt datum.

När du har genomfört denna utbildning ska du kunna utföra beräkningar av löner, med både tillägg och avdrag, du kommer att ha kunskap om löneprocessen samt lagar, regler och kollektivavtal som berör lön på ett eller annat sätt.
Utbildningen innehåller många praktiska övningar med interaktiv rättningshjälp och intressanta föreläsningar.

Du läser i din egen takt, helt på distans utan fysiska träffar. Du har hela tiden tillgång till personliga handledare som svarar på dina frågor. Kursstart när du vill, utbildningen börjar när du beställer. Distansutbildningen är framtagen för att matcha marknadens krav på löneadministratörer. Certifieringen sker i samarbete med FAR.

Har du tidigare läst bokföring/redovisning hos xpectum kan du komplettera upp till denna nivå. Kontakta oss så berättar vi mer. Efter utbildningen har du möjlighet att påbörja en ny karriär och söka jobb som löneadministratör.

Pris 15.900:- exkl. moms och certifiering

För mer information, eller om du vill få meddelande när utbildningen publiceras, kontakta erik@xpectum.se

Öka din sanna potential med våra kompetenshöjande utbildningar.

Alla våra 26 kurser är utformade av experter och yrkesverksamma inom varje specialområde. Vi använder förenklade metoder och presentationer för att göra inlärningen lustfylld och effektiv. Du studerar alltid på dina egna villkor, när du har möjlighet och inom din egen tidsram. Alla våra kurser är på distans, tidsflexibla, med personlig support och flera är också certifieringsbara. Fler än 15.000 studenter har examinerat sig hos oss sedan 1996.