X4 – Fyra anledningar att utveckla dina kunskaper. Större möjligheter att tjäna bättre. Få en annan position. Söka ett nytt jobb. Behålla det du har.

Spaningar och nyheter från Xpectum.

Läs om vad som händer hos oss, reflektioner från omvärlden och nyheter i utbildningsbranschen.

Ny utbildning – Certifierad Marknadsassistent

xpectum har i dagarna lanserat en ny distansutbildning, Certifierad Marknadsassistent. En utbildning för den som är intresserad av marknadsföring och vill följa en karriär som marknadsassistent. I utbildningen läser du grunderna i traditionell marknadsföring för att sedan bygga på med andra moment som tex digital marknadsföring, affärskommunikation och CSR (corporate social responsibilitity).

Urban Petersson (kursansvarig på xpectum); -Vi har märkt att det finns ett behov av den här typen av nischade utbildningar inom marknadsföring. Med vår pedagogiska tänk och vår 20 åriga erfarenhet av att producera digitala distansutbildningar är vi säkra på att det här är en utbildning som håller måttet.

Läs mer om innehåll och upplägg på Certifierad Marknadsassistent.

/Erik Mossfeldt VD

Öka din sanna potential med våra kompetenshöjande utbildningar.

Alla våra 26 kurser är utformade av experter och yrkesverksamma inom varje specialområde. Vi använder förenklade metoder och presentationer för att göra inlärningen lustfylld och effektiv. Du studerar alltid på dina egna villkor, när du har möjlighet och inom din egen tidsram. Alla våra kurser är på distans, tidsflexibla, med personlig support och flera är också certifieringsbara. Fler än 15.000 studenter har examinerat sig hos oss sedan 1996.